By Marit Smit |

Alpha life magazine!

De eerste Alpha Life, het magazine dat Alpha Nederland uitgeeft, is een feit! Het is er om u te informeren over waar Alpha mee bezig is, maar bovenal om te delen wat voor mooie verhalen er zich afspelen in ons land. 

We mogen, hoe klein dan ook, een onderdeel en een instrument zijn in het Koninkrijk van God hier op aarde. 

Voorop deze Alpha Life staat Erik, op pagina 4 en 5 van het magazine kunt u zijn verhaal lezen. Indrukwekkend! Een ex-gedetineerde met een crimineel verleden en nu totaal veranderd en zijn leven in dienst stellend voor God. Geweldig!

Houdt uw brievenbus in de gaten, want Alpha Life ligt vanaf vandaag op de deurmat. Kan je echt niet wachten? Lees het magazine dan vast online:

Pin Goog
Close
Alpha is an opportunity to explore life and the Christian faith, in a friendly, open and informal environment.
Try Alpha