By Alpha Nederland afd. communicatie |

Vacature: Afstudeeropdracht #Durfteleiden (stage)

Voor onze afdeling Alpha - Youth zoeken wij:
een enthousiaste student die een onderzoek wil doen op het gebied van leiderschap, jongeren en theologie.

Vacature_#durfteleiden.jpg

Binnen onze afdeling Alpha – Youth hebben wij een afstudeeropdracht beschikbaar voor ons programma #Durfteleiden. Dit mooie leiderschapsprogramma is speciaal ontwikkeld voor jongeren die een Alpha – Youth hebben gevolgd en zich willen oriënteren op hun leiderschapskwaliteiten. Voor een goede evaluatie van #Durfteleiden en de start van de ontwikkeling van een vernieuwde versie zijn we op zoek naar een enthousiaste student met interesses op het gebied van leiderschap, jongeren en theologie.

De afstudeeropdracht

#Durfteleiden is een programma voor leiderschapsontwikkeling voor jongeren vanaf 16 jaar, meestal deelnemers van Alpha - Youth. Het doel is om jongeren uit te dagen om verantwoordelijkheid te dragen binnen de kerk of een missionaire activiteit. Sinds 2013 is #Durfteleiden door verschillende teams gebruikt. Het is nu tijd voor een grondige evaluatie waaruit we aanbevelingen kunnen verzamelen voor een vernieuwde versie van het programma. 

Wie zijn wij?

Alpha! Je kent het vast wel (zo niet: lees je goed in op onze website)! Hopelijk heb je het ook al eens geprobeerd (geen must)! De motor van deze organisatie is gevestigd in Driebergen en we zijn onderdeel van een wereldwijd verhaal. Jaarlijks bereiken we ruim 18.000 mensen in Nederland met onze cursussen, maar onze droom is om 1.000.000 mensen bekend te maken met het evangelie van Jezus Christus via Alpha. We geloven dat er nog veel meer mogelijk is en daar mag jij onderdeel van uitmaken!

Jouw profiel

Je hebt affiniteit met leiderschap, jongeren, theologie en je hebt zin om je hier verder in te verdiepen. Je vindt het geen probleem om het land door te reizen om leiders en deelnemers te ontmoeten. In interviews weet je de juiste informatie te verzamelen en durf je door te vragen. Je bent onderzoekend, opbouwend kritisch, zelfstandig en in staat om focus aan te brengen in een project wat groter is dan dit onderzoek. 

Ons aanbod

We bieden je een leuke en uitdagende opdracht in een organisatie die altijd in beweging is. We hebben een professioneel en jong team waarin we jou graag een kans geven om te ontwikkelen. En niet te vergeten: we hebben heerlijke koffie!

Reageren

Heb je interesse? Neem contact op met Cynthia Mulder of Arnoud Drop via info@alphanederland.org of bel (0343) 745 070.

Pin Goog
Close
Alpha is an opportunity to explore life and the Christian faith, in a friendly, open and informal environment.
Try Alpha